ukenru
afera-z-maynom-natsgvardiyi-povidomili-pro-pidozru-shostiy-osobi

Афера з майном Нацгвардії: повідомили про підозру шостій особі

 • 15744 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Колишньому заступнику президента державної корпорації В'ячеславу Мармишу повідомлено про підозру у пособництві в заволодінні майном Національної гвардії на 81,64 млн грн. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП у Facebook.

"Прокурорами САП вручено повідомлення про підозру колишньому заступнику президента державної корпорації у пособництві в заволодінні майном Національної гвардії, тобто у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України. Зважаючи на те, що вказана особа є чинним адвокатом, повідомлення про підозру особисто підписав Генеральний прокурор",- йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Також, САП нагадує, що в травні 2019 року про підозру у заволодінні майном Головного управління Нацгвардії на 81,64 млн повідомлено екскомандувачу Нацгвардії, гендиректору компанії-забудовниці та оцінювачу. В липні – виконавчому директору компанії-забудовниці, в жовтні – народний депутат VІІІ скликання Максиму Микитасю, якого слідство вважає організатором корупційної схеми.

Окрім того, розслідування зазначених фактів детективи НАБУ та прокурори САП здійснюють із грудня 2017 року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП