administrativni-poslugi-u-komfortnikh-umovakh-ta-bez-zvolikan-na-odeschini-vidkrili-75-y-tsnap

Адміністративні послуги у комфортних умовах та без зволікань: на Одещині відкрили 75-й ЦНАП

 • 170970 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. На території Знам’янської громади, що на Одещині, відкрили 75-ий новий Центр надання адміністративних послуг. Про це у своєму tg-каналі повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер, передає УНН.

Деталі

Надання адміністративних послуг залишається пріоритетним напрямком децентралізації, уточнив Кіпер. Процес відкриття ЦНАПів є дуже важливим і Одеська ОВА зацікавлена в тому, щоб вони з’явились у всіх територіальних громадах області, додав він.

«Це одне із ключових завдань для покращення добробуту населення та надання якісних послуг кожному громадянину», - повідомив очільник ОВА.

Кіпер переконаний, що жителям Знам’янської громади відкриття ЦНАПу допоможе оперативно та якісно отримувати адміністративні послуги, та заощадить їх час.

«Для населення враховано всі аспекти, включаючи і безбар’єрність як фізичну, так і інформаційну та комунікативну. Приміщення ЦНАПу пристосовані для маломобільних груп населення та дітей», - додав очільник ОВА.

Кіпер подякував керівництву громади за облаштування центру, забезпечення необхідною технікою та кваліфікованим персоналом.

«Будемо і далі намагатися робити все можливе, щоб жителі нашої області отримували адміністративні послуги у максимально комфортних умовах та без зайвих зволікань», - резюмував він.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Україна отримала 40 французьких бронемашин AMX-10RC - ЗМІ

     • 301111 переглядiв