abo-bez-ruki-bez-nogi-abo-200-m-rosiyanin-na-donbasi-skarzhitsya-materi-na-umovi-i-khoche-dodomu-perekhoplennya-rozmovi

"Або без руки, без ноги, або "200-м": росіянин на Донбасі скаржиться матері на умови і хоче додому - перехоплення розмови

 • 1106821 переглядiв

КИЇВ. 24 листопада. УНН. Військовослужбовець російської армії, який знаходиться у Кремінній на Донецькому напрямку, скаржиться по телефону матері на умови, в яких воює він та його “побратими”, а також каже, що хоче швидше додому. Перехоплення розмови оприлюднило Головне управління розвідки, пише УНН.

Цитата

“Та як тут... ж*па, мам! Я на самому "передку“, *баний в р*т… Хохли з трьох сторін, бл***. Вони он, в наступній лісосмузі. Міномети по нам, танки працюють, бл***”, – скаржиться росіянин.

Деталі

Відповідаючи на питання матері – чому він поїхав на Донецький напрямок – окупант відповів:

“Наказали, **ний в р * т! Куди я поперся? На нас пальцем вибірково показали та відправили сюди. Я не знаю, ми вчора від танка бігали – п***да, на**й, – він із тепловізором, я його в рот *бал, бл*. Кромсає все, нах**”, – продовжує скаржитися росіянин.

За його словами, щоб вийти у відпустку, потрібно перебувати у зоні бойових дій в Україні 8 місяців. А укладений контракт – “це все х**ня”.

“За контрактом – це все х**ня. Тут сказали: або без руки, без ноги, або “200-м”. Така х**ня… Зараз пацани сказали, що можливо через 20 хвилин наступ хохлів – по “радійці” почули”, – каже окупант.

Мати військовослужбовця відчайдушно пропонує забрати його із зони бойових дій, але її син відповідає, що це неможливо – у нього навіть не стоїть печатка, де саме він знаходиться.

“Та як ти мене забереш? Ми тут з калюжі п'ємо, бл**ть. У нас все мокре… У нас все протікає… Я три дні, бл***, від танка бігаю…. Я тут бути не хочу, я бл**ть, не воїн. Мене навіть не навчали, від танків бігати… Тут польські міномети, їх взагалі не чути… але вони розривають, нах*й. У мене навіть немає печатки, де я зараз перебуваю. Відрядили до якоїсь піхоти, бл***. Я в Кремінній – це Донецька область. Тут немає ні “ахмадівців”, ні “вагнерівців” – тільки ми, нах*й. Пішов до наступу готуватися, броню надягати, і таке інше”, – сказав росіянин.

Доповнення

ГУР оприлюднило перехоплення розмови окупанта з другом, де перший розповів про особливості проходження служби мобілізованих у підрозділах з росії на передових позиціях, яких обманом залучають до піхотних підрозділів.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС відклав переговори про стелю цін на російську нафту - Bloomberg

     • 789695 переглядiв

    У Мелітополі "бавовна": попередньо, є влучання в аеродром

     • 1689734 переглядiв

    Алжирський суд засудив десятки людей до страти за лінчування

     • 1032126 переглядiв

    У Маріуполі пролунав гучний вибух: що вдіомо

     • 1668953 переглядiв

    Земля може переживати 7-е масове вимирання, а не 6-е - дослідження

     • 1956581 переглядiв