ukenru
a-parubiy-u-polschi-nagolosiv-na-posilenni-sanktsiy-proti-rf

А.Парубій у Польщі наголосив на посиленні санкцій проти РФ

 • 12369 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Голова Верховної Ради Андрій Парубій зустрівся з президентом Польщі Анджеєм Дудою та обговорив з ним посилення санкцій проти Російської Федерації. Про це А.Парубій повідомив на своєму мікроблозі у Twitter, передає УНН.

"Разом з головами Парламентів Польщі і Литви зустрілися з Президентом Польщі Анджеєм Дудою. Говорили, зокрема, про посилення санкцій проти Росії", - зазначив А.Парубій.

Як повідомляв УНН, А.Парубій розпочав візит до Польщі з вшанування воїнів УНР.

Нагадаємо, головною темою дводенної VIII-ї сесії тристоронньої парламентської асамблеї України, Польщі та Литви за участю спікерів Сейму і Сенату Польщі, Верховної Ради України та Сейму Литви стануть події в Білорусі.

Довідка УНН: тристороння парламентська асамблея України, Польщі та Литви була сформована 13 травня 2005 року. Це консультативний орган, створений для обговорення спільних проектів і питань, що становлять взаємний інтерес для всіх країн-учасниць.

До її складу входять по 10 парламентаріїв від кожної держави, які зустрічаються щороку. В рамках асамблеї діють три комісії: з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, розвитку торгівлі та економіки, регіонального та культурного співробітництва.

Разом з головами Парламентів Польщі і Литви зустрілися з Президентом Польщі @AndrzejDuda .Говорили зокрема про посилення санкцій проти Росії pic.twitter.com/PcgHA8Ypzk

— Андрій Парубій (@AndriyParubiy) 28 марта 2017 г.

Українські Національні Новини

Політика