ukenru
a-merkel-ta-f-olland-vislovili-upevnenist-scho-nevdovzi-dlya-ukrayintsiv-zaprovadyat-bezviz

А.Меркель та Ф.Олланд висловили упевненість, що невдовзі для українців запровадять "безвіз"

 • 7066 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Президент України Петро Порошенко, канцлер ФРН Ангела Меркель та президент Франції Франсуа Олланд висловили впевненість у завершенні найближчим часом процесу ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та запровадженні безвізового режиму для громадян України. Про це УНН повідомили у прес-службі Глави держави.

"Петро Порошенко, Ангела Меркель та Франсуа Олланд висловили впевненість у завершенні найближчим часом процесу ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та запровадженні безвізового режиму для громадян України", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі також зазначили, що з нагоди 25-річчя встановлення дипломатичних відносин України з Німеччиною, що відзначатиметься найближчими днями, було наголошено, що протягом цього періоду українсько-німецьке співробітництво набуло рис справжнього партнерства, що ґрунтується на взаємоповазі, спільних європейських цінностях та відповідальності за збереження миру та безпеки на континенті.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Федеральним Канцлером Німеччини Ангелою Меркель та Президентом Франції Франсуа Олландом.

Українські Національні Новини

Політика