ukenru
a-avakov-obgovoriv-z-ochilnikom-nimetskoyi-politsiyi-mozhlivist-zapochatkuvannya-spivpratsi

А.Аваков обговорив з очільником німецької поліції можливість започаткування співпраці

 • 8660 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Українська поліція планує заручитися підтримкою німецьких правоохоронців в наданні експертної допомоги та досвіду. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в ході зустрічі з Президентом федеральної поліції Німеччини Дітером Романном під час свого дводенного робочого візиту до Берліну, передає УНН з посиланням на прес-службу МВС.

"На даному етапі ми плануємо заручитися підтримкою Німеччини у наданні експертної допомоги, обміну досвідом та підвищенні кваліфікації, а також у реформуванні системи підготовки кадрів поліції", - зазначив А.Аваков.

Зазначимо, що нещодавно, поліція ФРН передала українським колегам 3 автомобілі Mercedes-Benz Sprinter, в якості гуманітарної допомоги для органів поліції та МВС України.

"Я вдячний поліції Німеччині і Вам, пане Романн, за допомогу, яку ви надаєте Нацполіції на стадії реформування та становлення. Ми цінуємо вашу зацікавленість та готовність до співпраці", - повідомив Арсен Аваков.

Також, у 2016 році Німецькою Стороною було надано експертну допомогу з підвищення кваліфікації для представників Національної поліції у формі проведення трьох навчальних модулів для 15 учасників тривалістю в один тиждень кожний. Дані модулі було проведено поліцією Федеральної землі Вільної держави Баварія у м. Наббург.

Як повідомляв УНН, Канада надасть більше 8 млн дол. на розбудову української поліції.

Українські Національні Новини

Політика