5-detektyviv-yaki-trymaiut-v-napruzhenni-do-ostannoho-kadru-shcho-podyvytys-u-vykhidni

5 детективів, які тримають в напруженні до останнього кадру: що подивитись у вихідні

 • 98067 переглядiв

П'ять захоплюючих детективних фільмів з напруженими сюжетами, інтригуючими таємницями та зірковою грою акторів, які не дадуть вам розслабитися цими вихідними.

Захоплюючі розслідування та напружені сюжети, таємниці, інтриги й розслідування і звісно неперевершена акторська гра, все це і не тільки чекає на поціновувачів кіно. УНН пропонує добірку детективів, які можна переглянути у вихідні.

Деталі

"Ножі наголо" (Knives Out) 2019 - за сюжетом фільму відомого письменника-криміналіста Харлана Тромбі (Крістофер Пламмер) знаходять мертвим у своєму маєтку одразу після його 85-річчя. До розслідування загадковим чином залучають допитливого та простодушного детектива Бенуа Бланка (Деніел Крейг). Від неблагополучної сім’ї Харлана до його відданого персоналу, Бланк починає розплутувати павутиння таємниць і корисливої брехні, щоб розкрити правду про передчасну смерть Харлана. Жанрово фільм поєднує в собі елементи кримінального, драматичного, детективного, трилера та комедії, що робить його непередбачуваним і захоплюючим.

Режисер: Раян Джонсон

У головних ролях: Деніел Крейг, Ана де Армас, Кріс Еванс, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Дон Джонсон, Тоні Коллетт, Лакіт Стенфілд, Крістофер Пламмер

"Вбивці квіткового місяця" (Killers of the Flower Moon) 2023 - Події у фільмі розгортаються в 1920-х роках навколо індіанського племені Осейдж, що живе в Оклахомі. Корінних американців вбивають одного за одним після того, як плем'я збагачується завдяки відкриттю покладів нафти. Різанина Осейджів привертає увагу ФБР, яке починає розслідування.

Жанр: Драма, Детектив

У головних ролях: Леонардо ДіКапріо, Роберт Де Ніро, Лілі Гладстоун, Джессі Племонс, Танту Кардінал

"Вітряна ріка" (Wind River)2017 - На схід від Боулдер-Флетс, на території індіанської резервації Вінд-Рівер, досвідчений мисливець Корі Ламберт знаходить замерзле тіло молодої індіанки Наталі. Оскільки це федеральний злочин, ФБР відправляє недосвідчену, але сміливу агентку Джейн Беннер вести розслідування, однак незабаром дівчина об’єднує свої зусилля з мисливцем Корі, щоб розкрити таємницю вбивства Наталі.

Жанр: Детективи, Драми, Бойовики, Кримінал, ТрилерРежисер: Тейлор Шерідан

У головних ролях: Джеремі Реннер, Джулія Джонс, Грем Грін, Елізабет Олсен, Джон Бернтал, Джил Бірмінгем

"У гонитві за Бонні та Клайдом" (The Highwaymen) 2019 - Події розгортаються у 1934 році у Сплучених Штатах, коли грабіжники Бонні та Клайд нещадно вбивали мирних людей та грабували банки та магазини. Повної сили ФБР і новітніх тоді криміналістичних технологій було недостатньо, щоб упіймати найвідоміших злочинців країни, тоді двоє колишніх техаських рейнджерів змушені покластися на свій інстинкт і старі навички, щоб виконати роботу.

Режисер: Джон Лі Хенкок

У головних ролях: Актори: Кевін Костнер, Вуді Харрельсон, Кеті Бейтс, Джон Керрол Лінч, Томас Манн, Дін Дентон, Кім Діккенс, Вільям Седлер, У. Ерл Браун, Девід Фурр.

"Місто таємниць" (The Dry) 2020 - Федеральний агент Аарон Фальк повертається до свого рідного міста після двадцяти років відсутності, щоб відвідати похорон свого друга дитинства Люка, який нібито вбив свою дружину та дитину, а потім покінчив життя самогубством. Але Аарон не вірить, що друг був здатний на таке, він погоджується залишитися і розслідувати злочин. У ході розслідування він стикається з нерозкритою справою — смерть 17-річної Еллі Дікон. Фальк починає підозрювати, що ці два злочини, розділені десятиліттями, пов’язані.

Режисе: Роберт Конноллі

У головних ролях: Ерік Бана, Женев'єв О'Рейлі, Кейр О'Доннелл, Джон Полсон, Джулія Блейк, Брюс Спенс, Вільям Заппа, Метью Нейбл, Джеймс Фрешвілл.

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Лідери G7 заспівали Happy Birthday для Олафа Шольца

     • 80259 переглядiв

    На фронті відбулося 81 бойове зіткнення

     • 32411 переглядiв