17-richnoho-pidlitka-zvynuvacheno-u-vbyvstvi-trokh-divchatok-u-sautporti

У Великій Британії 17-річний підозрюваний постане перед судом у справі про вбивство трьох дітей

 • 13185 переглядiв

У Великій Британії 17-річному підлітку висунуто обвинувачення у вбивстві трьох дівчаток і замаху на вбивство 10 осіб. Напад стався в літньому таборі в Саутпорті під час танцювального майстер-класу.

Британська поліція висунула 17-річному підлітку обвинувачення у вбивстві трьох дівчаток унаслідок ножового нападу в Саутпорті. Пише УНН з посиланням Reuters і Sky News.

Деталі

Британська поліція висунула 17-річному підлітку звинувачення в убивстві трьох дівчаток і 10 епізодах замаху на вбивство внаслідок нападу з ножем на літньому танцювальному класі

Підліток, ім'я якого не називають через його вік, постане в четвер перед магістратським судом Ліверпуля у зв'язку з інцидентом, що стався в понеділок у літньому таборі для дітей у приморському місті Саутпорт на заході "йога і танцювальний майстер-клас Тейлор Свіфт".

Дві дівчинки шести і семи років були упізнані як перші жертви нападу з ножем незадовго до полудня понеділка. Третьою жертвою жахливого нападу з ножем у Саутпорті стала португальська дівчина на ім'я Аліса Агіар

Наразі відомо, що ще п'ятеро дітей і двоє дорослих перебувають у лікарні.

У середу в Лондоні тисячі людей зібралися біля резиденції прем'єр-міністра на Даунінг-стріт, скандуючи "Врятуйте наших дітей", "Ми хочемо повернути нашу країну" і "Зупиніть човни".

Три місяці підсипав отруту: 67-річного чоловіка затримали за зухвале вбивство у Києві31.07.24, 10:29

Поліція заявила, що напад не був пов'язаний із тероризмом і що підозрюваний народився у Великій Британії, що спростувало припущення про його походження.

Начальник поліції Мерсисайда Серена Кеннеді повідомила, що підозрюваний був родом із Бенкса, Ланкашир, і родом із Кардіффа, Уельс. Шериф пояснив, що підозрюваний був озброєний ножем, коли увійшов до школи Саутпорта, але не повідомив жодних додаткових подробиць про нього

Прем'єр-міністр Стармер та інші офіційні особи відвідали місце нападу у вівторок, віддавши данину пам'яті жертвам і подякувавши бригадам екстреної допомоги, які прибули на місце події.

Доповнення

Саутпорт - невелике прибережне містечко і популярне місце літнього відпочинку для сімей.

Багато жителів району і всієї країни були здивовані і розгублені, дізнавшись про те, що трапилося, проте також рішуче засудили насильство.

Країни Радбезу ООН засудили вбивство лідера ХАМАС: закликали до дипломатії01.08.24, 09:04

Те, що я бачив учора ввечері, було абсолютно жахливим... Це було руйнівно, і це якось не схоже на те, що сталося насправді, а саме на трагедію цих смертей

- сказав місцевий житель Девід Берджесс Sky News.

Популярні

Новини по темі