152-godini-oporu-ministr-oboroni-reznikov-povidomiv-pro-pidtrimku-partneriv

152 години опору: міністр оборони Резніков повідомив про підтримку партнерів

 • 217041 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Важливий компонент оборони України – гуманітарна допомога від партнерів і союзників. І вони готові надавати допомогу паливом, засобами бронезахисту, матеріалами, медикаментами, іншими гуманітарними вантажами. А Європа приймає наших біженців. Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков, пише УНН.

Цитата

"152 години опору. Важливий компонент нашої оборони – гуманітарна допомога від партнерів і союзників. Вони створюють нам запас міцності, дозволяють перекривати критичні потреби", - вказав Резніков у Facebook.

З його слів, за ці дні він сказав слово "дякую" тисячі разів. "Усім друзям України – від західного узбережжя США до Далекого Сходу. Особливі слова вдячності нашим сусідам, в першу чергу – Польщі, словацьким колегам, Литві, Латвії, Естонії та багатьом іншим країнам! Туреччині, яка робить багато в гуманітарному плані", - додав міністр.

"Крім цього, як я вже відзначав, раніше придбані байрактари усі в строю, полагоджені навіть ті, що раніше були у ремонті або на тестуванні", - наголосив Резніков.

Також він зазначив, що буквально щогодини українська сторона отримує відомості про готовність тієї чи іншої країни надати допомогу паливом, засобами бронезахисту, матеріалами, медикаментами, іншими гуманітарними вантажами. А Європа приймає наших біженців, найбільш вразливих. Щоб усі інші могли зосередитись на обороні.

"Зростання підтримки відбувається завдяки героїзму наших захисників і захисниць, спокою та стійкості усього нашого народу.
Дякую кожному з вас. До перемоги! Слава Україні!" - написав міністр.

Доповнення

Російські окупанти дістали потужного удару у відповідь по всіх фронтах, тому вимушені робити перегрупування і мобілізувати додатковий резерв. Тим часом тактична ініціатива поступово починає переходити до України, вказав секретар РНБО України Олексій Данілов.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Нова партія "Bayraktar TB2" прибула в Україну

     • 207715 переглядiв

    Кулеба: в Україну вже їдуть добровольці з 16 країн світу

     • 202612 переглядiв