ukenru
14-lyudey-zaginuli-na-karnavali-baykeriv-u-nigeriyi

14 людей загинули на карнавалі байкерів у Нігерії

 • 353843 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. Щонайменше 14 учасників популярного в Нігерії карнавалу байкерів загинули. Під час святкування у натовп врізався автомобіль, врізався автомобіль. Багато людей отримали травми.

Про це повідомляє УНН з посиланням на BBC.

Деталі

За словами очевидців, водій перевищив швидкість та не впорався з керуванням. Поліція підтвердила, що заарештований був нетверезий.

Цей карнавал, що вперше пройшов у 2004 році в портовому місті Калабар. Цей місяць є найпопулярніший серед туристів. Організатори називають його найбільшою вуличною вечіркою в Африці.

У карнавалі беруть участь місцеві знаменитості. Деякі з них одягнені у барвисті карнавальні костюми та виконують трюки на мотоциклах, що особливо приваблює глядачів.

Цього року, після двох років перерви через пандемію Covid-19, на нього особливо чекали.

Губернатор скасував парад байкерів, але інші заходи, заплановані на частину карнавалу, який повинен завершитися феєрверком напередодні Нового року, все ж таки відбудуться.

Нагадаємо

У Ріо-де-Жанейро вперше з початку пандемії COVID-19 провели карнавал. У квітні міський голова Ріо Едуардо Паес урочисто передав контроль над містом королю Момо, Вільсону Діасу да Коста Нето, під час церемонії офіційного початку святкувань.

Українські Національні Новини

Новини Світу