11-richnyi-khlopchyk-zahynuv-vid-napadu-nevidomoho-v-mastsi-v-ispanii

11-річний хлопчик загинув від нападу невідомого в масці в Іспанії

 • 12598 переглядiв

У місті Мосехон в Іспанії невідомий юнак у масці напав з ножем на дітей на футбольному полі. Внаслідок нападу загинув 11-річний хлопчик, місто оголосило триденну жалобу.

В одному з містечок іспанської провінції Толедо невідомий юнак у масці та з ножем напав на дітей на футбольному полі — загинув 11-річний хлопчик. Про це повідомляє El Pais, передає УНН.

Деталі

Як повідомила влада Кастилії-Ла-Манчі, 11-річний Матео помер після того, як молодий чоловік у масці поранив його гострим предметом під час гри на футбольному полі в місті Мосехон у Толедо.

Зазначається, що в момент нападу невідомого Матео з іншими дітьми грав у футбол на міському футбольному полі на околиці міста. Після нападу чоловік втік з місця події.

Доповнення

За даними Цивільної гвардії, ймовірним злочинцем є молодий чоловік віком від 16 до 17 років, який увійшов до приміщення в капюшоні та завдав неповнолітньому кілька ножових поранень.

Видання зазначає, що загиблого хлопчика добре знали у Мосехоні, містечку з 5000 мешканців. Його родина володіє однією з найпопулярніших пекарень у місті.

Родичі хлопця впали перед дверима Спортивного центру після того, як почули новини.

Мерія Мосехона оголосила триденну жалобу у зв’язку з інцидентом. Президент Кастилії-Ла-Манчі Еміліано Гарсія-Паж заявив, що "шокований" подією та висловив співчуття родині загиблого хлопчика.

Кількість збройних нападів у Берліні зростає: за останню добу сталося три напади з ножем11.08.24, 16:22

Популярні

Новини по темі

Путін прибув до Азербайджану з дводенним візитом

 • 50311 переглядiв

МЗС РФ заперечує зрив таємних переговорів з Україною

 • 34644 переглядiв