zsu-vidbili-shturm-okupantiv-v-naselenikh-punktakh-semigirya-vershina-pokrovske-ta-teritoriyi-vuglegirskoyi-tes-genshtab

ЗСУ відбили штурм окупантів в населених пунктах Семигір’я, Вершина, Покровське та території Вуглегірської ТЕС, - Генштаб

 • 170795 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Генштаб у своєму ранковому зведенні повідомив, що ЗСУ відбили штурм окупантів в населених пунктах Семигір’я, Вершина, Покровське та території Вуглегірської ТЕС. Про це інформує УНН.

Деталі

Розпочалася 146 доба російського вторгнення в Україну.

На Волинському та Поліському напрямках триває ротація підрозділів ЗС Білорусі, які залучені до прикриття ділянки білорусько-українського кордону. У прикордонних районах ведеться повітряна розвідка БПЛА. Зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів з території і повітряного простору республіки Білорусь.

На Слов’янському напрямку противник намагається створити умови для відновлення наступу в напрямку Слов’янська. Здійснював вогневе ураження із танків, ствольної та реактивної артилерії біля Великої Комишувахи, Долини, Чепіля, Дібровного, Новомиколаївки та інших.

Всі спроби штурмових дій у напрямках населених пунктів Семигір’я, Вершина, Покровське та території Вуглегірської ТЕС українські воїни успішно відбили.

У зв’язку з великими санітарними і безповоротними втратами продовжуються заходи з примусової мобілізації на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Зростає невдоволення діями російського командування серед військовослужбовців неслов'янських національностей, яких без жалю кидають у найризикованіші атаки на території України.

Нагадаємо

Військові РФ випустили по Одеській області сім крилатих ракет типу «Калібр».

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Херсонщині ЗСУ знищили 2 склади боєприпасів військ РФ

     • 404098 переглядiв

    Рашисти обстріляли Снігурівку: загинуло 4 цивільних

     • 134152 переглядiв

    Окупанти обстріляли Нікополь 40 разів: одна людина поранена

     • 254159 переглядiв

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 19 липня

     • 123083 переглядiв