zi-shtab-kvartyry-nato-zvilniaiut-henerala-z-polshchi-rzeczpospolita

Зі штаб-квартири НАТО звільняють генерала з Польщі - Rzeczpospolita

 • 13623 переглядiв

Союзники НАТО просять замінити польського генерала Артура Якубчика через порушення у конкурсі на посаду в штаб-квартирі. Його також звинувачують у гомофобній та расистській поведінці.

Союзники попросили замінити польського генерала Артура Якубчика - офіцера Міжнародного військового штабу в штаб-квартирі НАТО, повідомляє Rzeczpospolita, пише УНН.

Деталі

"Генерал Артур Якубчик є одним із восьми польських генералів, які нині працюють у структурах НАТО. Як стало відомо Rz, термін його повноважень скоротять на прохання союзників зі штабу. Причина? Порушення у конкурсі на посаду начальника відділу розвідувальної політики Об’єднаного департаменту розвідки та безпеки штаб-квартири НАТО", - пише видання.

Як повідомляється, Якубчик був у конкурсній комісії і нібито віддав перевагу одній з кандидаток, яка була із Польщі. "Вона вже повернулася в країну", - вказує видання.

Повідомляється, що "додатковим звинуваченням є те, що його поведінка була описана як гомофобна та расистська".

"Нині ми не будемо коментувати чи відповідати на задані вами запитання", - як зазначає видання, відповіли на прохання про коментар представники пресслужби Міноборони країни.

Польща розглядає більшу роль у "розподілі ядерної зброї" НАТО02.04.23, 16:02 • [views_943035]

Популярні

Новини по темі

З окупації повернули ще 8 дітей

 • 27123 переглядiв