zhytel-poltavshchyny-pidozriuietsia-u-seksualnomu-nasylstvi-shchodo-4-richnoi-dytyny

Житель Полтавщини підозрюється у сексуальному насильстві щодо 4-річної дитини

 • 10645 переглядiв

55-річного жителя Лубенської громади затримано за підозрою у сексуальному насильстві над малолітньою дитиною. Слідчі готують клопотання про тримання підозрюваного під вартою.

У Полтавській області чоловіка запідозрили у вчинені сексуального насильства відносно маленької дитини. Слідчі поліції готують клопотання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу. Пише УНН із посиланням на ГУНП в Полтавській області.

Деталі

У Полтавській області поліцейські затримали 55-річного мешканця Лубенської громади, який підозрюється у вчиненні сексуального насильства відносно малолітньої дитини.  В рамках відкритого кримінального провадження тривають слідчі дії.

Чоловіка затримано та повідомлено про досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 153 (Сексуальне насильство, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди) Кримінального кодексу України.

Слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру та готують клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу - тримання під вартою

- ідеться у дописі.

У Великій Британії 17-річний підозрюваний постане перед судом у справі про вбивство трьох дітей01.08.24, 10:42

Популярні

Новини по темі

Умєров в Анкарі зустрівся з міністром оборони Туреччини

 • 27579 переглядiв

Двох дітей повернули з окупації на Луганщині - Омбудсмен

 • 34355 переглядiв