zhivila-viyskovi-obyekti-rf-u-sbu-pokazali-video-uspishnoyi-ataki-na-elektrichnu-pidstantsiyu-krasna-yaruga

Живила військові об‘єкти рф: у СБУ показали відео успішної атаки на електричну підстанцію Красна Яруга

 • 484078 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Українські військові здійнили успішну атаку на електричну підстанцію Красна Яруга, до якої зокрема були підключені військові об‘єкти ворога. Джерела УНН в СБУ надали відео, де видно успішну роботу по цілі.

Деталі

Поки російське міноборони розповідає, як «знищило чергові українські безпілотники» у Белгородській області, наші джерела в СБУ надали відео успішної атаки на електричну підстанцію Красна Яруга. Саме до неї в тому числі були підключені військові об‘єкти ворога. На відео видно, як дрони влучно відпрацювали по цілі.

"Чергова робота Служби безпеки для розуміння окупантів, що блекаут у відповідь на численні обстріли енергоінфраструктури з їхнього боку - це реальність, яка уже стоїть у них на порозі", - повідомив співрозмовник УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ разом з ВМСУ атакували ракетоносій "Буян" та корабель "Павєл Державин" - джерела

Нагадаємо

У Чорному морі під час рейду Севастополя пролунав вибух на кораблі проекту 21631 "Буян-М". Telegram-канали уточнюють, що малий ракетний корабель є носієм крилатих ракет "Калібр".

Речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук повідомляв, що російський патрульний корабель «Павєл Державин» був пошкоджений напередодні поблизу Севастополя.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В окупованому Луганську пролунав вибух

     • 576375 переглядiв