zeneskiy-zayaviv-pro-zvilnennya-reznikova-ministerstvo-potrebuye-novikh-pidkhodiv-ta-inshikh-formativ-vzayemodiyi

Зеленський заявив про звільнення Резнікова: Міністерство потребує нових підходів та інших форматів взаємодії

 • 1586931 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський повідомив, що ухвалив кадрове рішення, яке передбачає звільнення Олексія Резнікова з посади міністра оборони країни. Його замінить Рустем Умєров. Про це глава держави повідомив у вечірньому зверненні, пише УНН.

Цитата

«Цього тижня парламенту буде запропоновано ухвалити й кадрове рішення. Хочу окреслити це зараз. Я вирішив провести заміну міністра оборони України.

Олексій Резніков пройшов ці більш ніж 550 днів повномасштабної війни. Вважаю, що Міністерство потребує нових підходів та інших форматів взаємодії як із військовими, так і з суспільством в цілому. Зараз очолити Міністерство має Рустем Умєров», - йдеться у повідомленні президента. 

Зеленський зазначив, що Верховна Рада України добре знає пана Умєрова і дане рішення не потребує додаткових представлень.

«Очікую від парламенту підтримки цієї кандидатури», - підсумував глава держави. 

Доповнення

У четвер нардеп Ярослав Железняк у Telegram повідомив, що ймовірно Олексій Резніков залишить пост Міністра оборони і згодом поїде послом у Великобританію. За його даними, на місце Міністра оборони мали призначити голову Фонду держмайна Рустема Умєрова.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Львів підтопило: у місті пройшла сильна злива

     • 745077 переглядiв