zelenskyi-proviv-naradu-shchodo-viiskovoi-pidtrymky-ukrainy-vid-partneriv

Зеленський провів нараду щодо військової підтримки України від партнерів

 • 33023 переглядiв

Президент Зеленський провів нараду з міністром оборони Умєровим щодо нових оборонних пакетів для України. Обговорили посилення позицій на Покровському напрямку, де зосереджені основні атаки російських військ.

Президент України Володимир Зеленський провів нараду з міністром оборони Рустемом Умєровим, в ході якої обговорили нові оборонні пакети для України, щоб українські воїни отримували саме те, що необхідно в цих умовах дуже жорстких боїв і тиску російської армії. Про це Зеленський заявив у вечірньому зверненні, передає УНН.

Деталі

Нарада з міністром оборони. Про нові оборонні пакети для України – те, що ми готуємо з партнерами. Важливо, щоб наші воїни отримували саме те, що необхідно в цих умовах дуже жорстких боїв і тиску російської армії. Зокрема, і з міністром, і з військовим командуванням ми детально розбираємо ситуацію на складних напрямках, передусім це Покровський напрямок на Донеччині. Саме цей напрямок був і залишається основним напрямком російських атак. Двічі сьогодні були доповіді Головкома Сирського. Має бути зроблене й буде зроблене все, щоб посилити наші позиції, нашу українську здатність завдавати окупанту відчутних втрат

 - сказав Зеленський.

Нагадаємо

Від початку доби ворог активний майже по всій лінії бойового зіткнення. Концентрує зусилля наступальних дій на Курахівському і Покровському напрямках. Загалом, на даний час відбулося 78 бойових зіткнень. Українські захисники стримують натиск та завдають ворогу значних втрат.

Популярні

Новини по темі