zelenskyi-i-tusk-zustrilysia-u-varshavi-obhovoriat-shliakh-ukrainy-do-yes-i-samit-nato-i-pidpyshut-bezpekovu-uhodu

Зеленський і Туск зустрілися у Варшаві: обговорять шлях України до ЄС, саміт НАТО і підпишуть безпекову угоду

 • 108492 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск зустрілися у Варшаві, щоб обговорити оборонну співпрацю, європейську інтеграцію України, очікування від саміту НАТО, участь Польщі у відновленні України, розвиток торгівлі та гуманітарної співпраці, а також підпишуть безпекову угоду, повідомили в Офісі Президента, пише УНН.

У Варшаві розпочалася зустріч Президента України Володимира Зеленського з Прем’єр-міністром Республіки Польща Дональдом Туском. (...) Володимир Зеленський і Дональд Туск підпишуть угоду про співробітництво у сфері безпеки між Україною та Польщею

- повідомили в ОП у соцмережах.

Деталі

Вказано, що Володимир Зеленський і Дональд Туск зустрінуться віч-на-віч, а також у розширеному складі за участі делегацій. "Заплановані переговори про продовження оборонної співпраці, підтримку України на шляху до євроінтеграції та очікування від саміту НАТО, який відбудеться у Вашингтоні. Також обговорять участь Польщі у відновленні України, розвиток торгівлі та гуманітарну співпрацю", - розповіли в ОП.

Сторони також поспілкуються з представниками ЗМІ.

Зеленський прибув до Польщі - ЗМІ08.07.24, 11:53

Популярні

Новини по темі

Як виглядає "Охматдит" після атаки рф: показали світлини

 • 57954 переглядiв