zelenskiy-zvilniv-dvokh-zastupnikiv-golovi-sbu

Зеленський звільнив двох заступників голови СБУ

 • 7661 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Президент України Володимир Зеленський звільнив двох заступників голови Служби безпеки України та п’ять керівників регіональних управлінь служби. Про це на брифінгу в Києві заявив заступник глави Адміністрації Президента України Руслан Рябошапка, передає кореспондент УНН.

"Декілька кадрових рішень було прийнято в органах, які є спеціальними службами – це Служба безпеки України та Служба зовнішньої розвідки. Якщо говорити про СБУ – було звільнено двох заступників голови СБУ. Це люди, які, за нашою інформацією, були причетні до багатьох протиправних діянь, в тому числі під час виборчої кампанії. Це для них тільки початок на шляху звільнення", - сказав Рябошапка.

З його слів, мова йде про двох заступників голови СБУ – Олега Фролова та Владислава Косинського.

Крім того, сказав заступник глави АП, було прийняте рішення про звільнення п’яти керівників регіональних управлінь СБУ – тих, які "значились у негативному плані в сенсі явищ, пов’язаних з контрабандою": в Одеській області звільнено керівника управління СБУ Олександра Довженка, указ про звільнення керівника управління СБУ у Львівській області Олександра Ткачука, звільнення Олега Зозулі з посади керівника СБУ у Вінницькій області, а також звільнено керівника управління СБУ у Закарпатській області Володимира Пахнюка, Руслан Сторожук звільнений з посади начальника управління СБУ у Чернівецькій області.

Нагадаємо, Зеленський призначив Баканова першим заступником голови СБУ 22 травня. 

Раніше Зеленський звільнив заступника голови Служби безпеки України Віктора Кононенка.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський звільнив двох заступників голови СБУ

     • 7661 переглядiв

    Україна йде на поступки, приймаючи нові "курячі квоти" від ЄС

     • 10797 переглядiв

    На Заході України дощитиме весь тиждень - синоптики

     • 14774 переглядiв

    На Кiровоградщинi у рибалки запiдозрили лептоспiроз

     • 17947 переглядiв