zelenskiy-zustrivsya-z-poslom-britaniyi-obgovorili-stosunki-pislya-brexit

Зеленський зустрівся з послом Британії: обговорили стосунки після Brexit

 • 11236 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у посла Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії – Мелінди Сіммонс. Під час зустрічі сторонни обговорили важливість продовження переговорів щодо нової угоди між Україною та Великою Британією, яка визначатиме політичні й економічні відносини між двома країнами після виходу Великої Британії з ЄС. Про це повідомляє Офіс Президента, передає УНН.

"Під час розмови з Послом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Меліндою Сіммонс Володимир Зеленський висловив вдячність за допомогу у проведенні реформ та зміцненні обороноздатності нашої держави", - повідомляють в Офісі.

За інформацією пресслужби, було також відзначено високу інтенсивність політичного діалогу, зокрема на рівні лідерів двох країн.

"Ішлося також про важливість продовження переговорів щодо нової угоди між Україною та Великою Британією, яка визначатиме політичні й економічні відносини між двома країнами після виходу Великої Британії з ЄС", - додали в ОП.

Як повідомляв УНН, британська королева підтримала закон, що блокує Brexit без угоди.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Тенісистка Козлова вийшла у чвертьфінал турніру в Китаї

     • 11288 переглядiв

    У ЦВК офіційно прокоментували подання Зеленського

     • 15668 переглядiв

    Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів п’яти держав

     • 11450 переглядiв

    Міністр енергетики розповів про переговори з Коломойським

     • 17608 переглядiв