zelenskiy-zustrivsya-z-baydenom-ssha-ta-ukrayina-ye-soyuznikami-ta-strategichnimi-druzyami

Зеленський зустрівся з Байденом: США та Україна є союзниками та стратегічними друзями

 • 174476 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Президент США Джо Байден привітав президента України Володимира Зеленського в Овальному кабінеті. Зеленський зауважив, що постійний діалог США та України свідчить про те, що країни є союзниками. Про це повідомляє Голос Америки, пише УНН.

Деталі

Байден повторив тезу, висловлену ним під час Генеральній Асамблеї ООН, про те, що  жодна нація не може почуватися справді безпечною у світі доки росія намагається захопити Україну.

“Тому ми об’єднали в коаліцію понад 50 країн світу, щоб допомогти Україні (протистояти російській агресії - ред.)”, – сказав Джо Байден.

Президент України своєю чергою сказав: “Наш постійний діалог свідчить про те, що наші країни дійсно є союзниками та стратегічними друзями”.

Про мету візиту до Вашингтону він додав, що приїхав, щоб зміцнити коаліцію для захисту українських дітей, сімей, домівок, свободи та демократії у світі.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський заявив, що з нетерпінням чекає зустрічі з президентом США Джо Байденом, аби обговорити подальшу підтримку України. Глава України зазначив, що буде особливий акцент на ППО.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли Сумщину 29 разів: пролунало 149 вибухів

     • 136138 переглядiв

    Впродовж доби відбулось 20 бойових зіткнень - Генштаб

     • 117117 переглядiв

    Зеленський прибув у Білий дім

     • 141810 переглядiв

    У російській тулі “бавовна”: у частині міста зникло світло

     • 173933 переглядiв