zelenskiy-vvazhaye-scho-u-razi-zakhoplennya-ukrayini-rosiya-mozhe-sprobuvati-znischiti-narod

Зеленський вважає, що у разі захоплення України Росія може спробувати знищити народ

 • 194126 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський вважає, що у разі захоплення України, Росія може просто знищити український народ. Про це він сказав в інтервʼю для німецької газети «Die Zeit», пише УНН.

Деталі

На запитання якщо Росія візьме Україну, що Путін може зробити з країною, Зеленський відповів: “Ви і так бачите, що вони роблять. Якщо вони воюють реактивною артилерією проти дитячих садочків і крилатими ракетами проти житлових будинків, то вони можуть зробити взагалі все що завгодно. Просто знищити народ. Бували ж в історії приклади, коли намагались знищити або навіть знищували народи. Але вони цього не зможуть зробити. Україна і світ разом мають силу, щоб відбити це підле вторгнення”.

Зеленський зазначив, що Росія хоче пошматувати Європу так само як і Україну.

Цитата

“Ви чули, що вони у Москві говорили останніми роками? Ви чули коли-небудь, щоб вони поважали Європу? Щоб вони визнавали Європу силою, з якою треба мати відносини на рівних і на основі міжнародного права? Насправді вони хочуть пошматувати Європу так само, як і Україну. Вони вже анонсують це. Послухайте, що розповідають їхні пропагандисти. У них навіть у церквах бувають проповіді про підкорення інших держав. Молдови, Грузії, держав Балтії. Я впевнений, що є загроза і для Польщі. Насправді увесь континент у небезпеці, поки Росія має можливість нападати на іншу державу”, - сказав Зеленський.

Доповнення

Зеленський заявив, що Україна захищає європейські цінності на своїй території, які поділяють усі сучасні люди. Якщо Європа дозволить російській армії їх знищити, кінець настане для всього континенту.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський вважає, ядерні погрози Путіна блефом

     • 91248 переглядiв

    Київ оборонятиме додатковий поліцейський батальон

     • 174779 переглядiв

    Зеленський запевнив, що його родина в Україні

     • 566782 переглядiв

    Резніков звернувся до військовозобов’язаних українців

     • 138779 переглядiв