zelenskiy-khoche-pospilkuvatis-iz-klichkom-pered-ukhvalennyam-rishennya-pro-yogo-zvilnennyam

Зеленський хоче поспілкуватись із Кличком перед ухваленням рішення про його звільненням

 • 10915 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Рішенню Президента щодо звільнення Віталія Кличка з посади мера Києва передуватиме розмова із главою держави. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час прес-марафону, передає кореспондент УНН.

"Кого я бачу – це моє особисте бачення. Чого я його не звільнив – просто не звільнив, думаю про це, але мене більше цікавить… Ви знаєте, що ми і закон про столицю готуємо з депутатами. Я вважаю, що функції (мера і голови КМДА – ред.) мають бути розділені, я думаю, що він проти розділення цих функцій. Я не бачу конфлікту в цьому питанні. У нього інша думка. Я обов'язково буду спілкуватись із паном Кличком перед тим, як вирушу його звільнити", - зазначив Президент.

При цьому він додав, що призначив Максима Куцого одеським губернатором, оскільки саме він є "найчистішою" людиною, бо на нього немає жодного компромату.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що до українського парламенту внесли проект закону, що передбачає проведення позачергових виборів мера Києва та міської ради 8 грудня 2019 року.

Втім у "Слузі народу" заявили, що місцеві вибори в Києві 8 грудня провести неможливо, оскільки народні депутати просто технічно не встигнуть виконати всі необхідні процедури.

Уряд погодив кандидатуру Максима Куцого на посаду голови Одеської облдержадміністрації.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Вартість будівельних робіт продовжила зростання

     • 8975 переглядiв

    Нідерланди вітають підхід нової влади на сході України

     • 8013 переглядiв

    Зведення Шулявського мосту переходить в активну фазу

     • 19895 переглядiв

    У Харкові за день "замінували" понад 340 об'єктів

     • 13254 переглядiв

    В "Екополіс-ХТЗ" Ярославського з'явиться аграрний хаб

     • 27557 переглядiв