zatrymanyi-zhytel-rivnoho-yakyi-za-2-tysiachi-hryven-spalyv-avto-na-zamovlennia-spetssluzhb-rf

Затриманий житель Рівного, який за 2 тисячі гривень спалив авто на замовлення спецслужб рф

 • 22622 переглядiв

24-річний житель Рівного був затриманий за те, що на замовлення російських спецслужб спалив цивільний автомобіль, перефарбувавши його номерні знаки в чорний колір, щоб зробити його схожим на військову автівку.

Правоохоронці затримали 24-річного рівнянина, який намагаючись "підзаробити", на замовлення російських спецслужб  спалив звичайний цивільний легковик, перефарбувавши номерні знаки у чорний колір – щоб його  видати за авто військових. За свою "роботу" він отримав від росіян всього дві тисячі гривень. Про це УНН повідомляє із посиланням на Нацполіцію.

Деталі

За даними правоохоронців, 7 червня до 24-річного рівнянина звернувся 20-річний знайомий, який від одного із російських телеграм-каналів отримав пропозицію "підзаробити": за певну суму треба було спалити авто військових.

 В Нацполіції вказали, що таким чином російська пропаганда намагається вдати вигляду в інформаційному полі, ніби українці не підтримують власну армію.

За "роботу" їм пообіцяли дві тисячі доларів. Зловмисники вдалися до хитрощів, і вже наступного дня знайшли "жертву" — звичайний цивільний легковик "Audi". А щоб видати його за авто військових, перефарбували номерні знаки у чорний колір.

Відтак близько 20 години 8 червня на території гаражного кооперативу в обласному центрі, де було припарковане авто, облили його легкозаймистою речовиною і підпалили. Втім, за виконану роботу від обіцяного ворогом отримали лише дві тисячі гривень

- йдеться у повідомленні Нацполіції.

Поліцейські встановили 24-річного зловмисника та затримали його у порядку статті 208 КПК України, йому вже повідомили про підозру за ч. 2 ст. 194 КК України.

В Одесі двоє чоловіків мали підпалювати авто українських військових на замовлення фсб, їх затримали - СБУ26.06.24, 13:31

Тетяна Краєвська

Війна

Популярні

Новини по темі