zamakh-na-trampa-sylovyky-znaishly-napivavtomatychnu-hvyntivku-na-mistsi-strilianyny

Замах на Трампа: силовики знайшли напівавтоматичну гвинтівку на місці стрілянини

 • 41599 переглядiв

Правоохоронці знайшли напівавтоматичну гвинтівку типу AR на місці інциденту зі стріляниною під час мітингу колишнього президента США Дональда Трампа в Пенсильванії, де одна людина загинула, а сам Трамп отримав поранення.

Правоохоронці виявили гвинтівку типу AR на місці стрілянини в Пенсільванії, передає агентство AP із посиланням на джерело, пише УНН.

Деталі

"Правоохоронці виявили гвинтівку типу AR на місці стрілянини на мітингу (експрезидента США) Дональда Трампа ", - йдеться у повідомленні агентства.

Трамп у суботу перервав публічний виступ у Пенсільванії через стрілянину. На відеозаписі було видно, як політика під руки веде охорону, у нього було закривавлено вухо. Пізніше Трамп заявив, що його поранено у вухо і втратив багато крові.

Контекст

Секретна служба США повідомила, що ліквідувала підозрюваного, який кілька разів вистрілив у бік сцени. Під час стрілянини загинув один із глядачів, ще двоє отримали критичні поранення.

Президент США Джо Байден заявив, що молиться за одужання Трампа, проте поки не має в своєму розпорядженні достатніх фактів, щоб назвати те, що сталося, замахом на політика. При цьому агентство AP раніше писало з посиланням на джерела, що правоохоронці США розслідують стрілянину саме як спробу замаху на Трампа.

Трамп заявив із заявою після замаху на передвиборному мітингу14.07.24, 04:09

Популярні

Новини по темі

Світові лідери відреагували на інцидент з Трампом

 • 102809 переглядiв

Байден виступив із заявою після замаху на Трампа

 • 33493 переглядiв

CBS: Підозрюваного у стрільбі на мітингу Трампа вбито

 • 34138 переглядiв