zamakh-na-trampa-strilets-trymav-vybukhivku-vdoma-i-v-mashyni

Замах на Трампа: стрілець тримав вибухівку вдома і в машині

 • 21979 переглядiв

У будинку і машині 20-річного стрільця, який намагався вбити колишнього президента США Дональда Трампа, було знайдено вибухівку, повідомляють представники правоохоронних органів.

У будинку й автомобілі стрільця, підозрюваного в замаху на колишнього президента США Дональда Трампа, було виявлено вибухову речовину, про це з посиланням на правоохоронців повідомляє CNN, пише УНН.

Інформацію про виявлення вибухівки журналістам підтвердили численні джерела в правоохоронних органах.

ФБР публічно ідентифікувало стрільця як Томаса Метью Крукса, 20 років, з Бетел-Парку, штат Пенсільванія. Влада каже, що він зробив кілька пострілів з  даху будівлі  недалеко від місця проведення мітингу, перш ніж був убитий агентами Секретної служби.

За словами джерел у правоохоронних органах, влада використала пістолет, щоб установити особу стрільця, оскільки у нього не було при собі документів, що засвідчують особу.

В связи с покушением на Трампа руководительница Секретной службы США вызвала на слушание в Конгресс14.07.2024, 16:43

Нагадаємо

У колишнього президента США Дональда Трампа стріляли під час виступу в Пенсільванії. Агенти Секретної служби вивели колишнього президента США Дональда Трампа зі сцени після того, як він упав на землю на мітингу в Батлері.

Пізніше Трамп повідомив, що куля пробила верхню частину його правого вуха. Унаслідок стрілянини загинув один із глядачів, ще двоє дістали важкі поранення.

Стрільця, яким виявився 20-річний чоловік, убили. За інформацією, яку надала Секретна служба, він зробив кілька пострілів у бік сцени з даху будівлі за межами місця проведення мітингу. Наразі події розслідуються, як замах на Трампа.

Популярні

Новини по темі

Повітряні сили повідомили про ракетну небезпеку

 • 33746 переглядiв

Зеленський привітав Францію з Днем взяття Бастилії

 • 94405 переглядiв