zakrite-ukrittya-v-poliklinitsi-u-kiyevi-vidkrito-provadzhennya-ta-provodyatsya-slidchi-diyi

Закрите укриття в поліклініці у Києві: відкрито провадження та проводяться слідчі дії

 • 610522 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження через закрите укриття в поліклініці Деснянського району Києва. Про це журналісту УНН повідомила речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець, з посиланням на інформацію Деснянської окружної прокуратури Києва.

Цитата

"За процесуального керівництва Деснянської районної прокуратури міста Києва розпочато досудове розслідування за фактом службової недбалості з боку посадових осіб медичного закладу, що призвела до тяжких наслідків (ч. 2 ст. 367 КК України)", - повідомила Максимець.

За її словами, прямо зараз в приміщенні поліклініки проводяться невідкладні слідчі дії.

"Допитують персонал медзакладу для встановлення посадових осіб, відповідальних за експлуатацію та утримання укриття та його відкриття під час оголошення повітряної тривоги", - розповіла Максимець.

Доповнення

Раніше мер Києва Віталій Кличко повідомляв, що відправлені фахівці після нічної ракетної атаки на столицю з'ясовують, чому у поліклініці в Деснянському районі Києва не було доступу до укриття. Рішення щодо дій відповідальних осіб будуть ухвалені сьогодні.

У коментарі "Суспільному" один з жителів Києва заявив, що "була тривога, люди бігли в укриття. Укриття просто не відкрили та й все".

Нагадаємо

Через нічний ракетний удар російських військ під час атаки на Київ троє людей загинули, серед них – дитина.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі