ukenru
zagibliy-v-terakti-pidpolkovnik-mormil-ne-pozivavsya-proti-mvs

Загиблий в теракті підполковник Морміль не позивався проти МВС

 • 18114 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Підполковник поліції Михайло Морміль, який загинув 25 жовтня, внаслідок теракту в Києві не позивався проти МВС. Про це написав на своїй сторінці у Facebook директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко, передає УНН.

"Офіційно заявляю із посиланням на начальника департаменту юридичного забезпечення МВС генерала поліції Денис Горбась, що його колишній підлеглий Михайло Морміль не подавав жодних позовів проти МВС. Це підтверджує і родина загиблого," - написав А.Шевченко.

Також він повідомив, що сьогодні зранку рідні, близькі та колеги простилися у Києві із Михайлом Мормілем, підполковником міліції, колишнім співробітником МВС, який загинув внаслідок теракту в Києві. Поховають його на Чернігівщині.

Нагадаємо, підполковнику поліції Михайлу Мормілю було лише 36 років. Він закінчив Національну академію внутрішніх справ у 2003 році. Працював слідчим відділу Шевченківського райвідділку. З 2006 року працював в МВС. Неодноразово заохочувався відзнаками міністерства. До 2015 року був співробітником Юридичного департаменту МВС. Після звільнення займався приватною юридичною практикою.

Морміль став випадковою жертвою теракту. Він повертався додому, коли стався вибух.

Нагадаємо, раніше у СБУ повідомили УНН, що внаслідок теракту у Києві загинули двоє людей.

Нагадаємо, 25 жовтня у Києві на нардепа І.Мосійчука скоїли замах.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП