ukenru
zagibel-galini-gatchins-politsiya-otrimala-order-na-perevirku-telefona-boldvina

Загибель Галини Гатчинс: поліція отримала ордер на перевірку телефона Болдвіна

 • 19516 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Суд американського штату Нью-Мексико зобов'язав видати ордер на обшук телефона 63-річного актора Алека Болдвіна, який 21 жовтня під час зйомок фільму "Іржа" випадково застрелив операторку Галину Гатчинс. Про це повідомляє УНН із посиланням на CNN.

Деталі

Як зазначають, спочатку поліція США попросила актора добровільно здати телефон як речовий доказ. Проте адвокат Болдвіна відмовив надавати особисті речі актора. Після цього правоохоронці запросили ордер через суд.

Суд видав ордер і дозволив поліції вивчити фото, відео, повідомлення, електронну пошту, облікові записи в соціальних мережах, контакти, історії пошуку, а також видалені дані та файли в телефоні актора.

Нагадаємо

22 жовтня стало відомо, що під час зйомок фільму “Іржа” актор Алек Болдвін випадково застрелив 42-річну операторку Галину Гатчінс і поранив 48-річного режисера Джоела Соуза. Алек вистрілив із реквізитного пістолета, який виявився зарядженим.

Додамо

Міністерство закордонних справ України підтвердило українське громадянство Галини Гатчінс.

Профспілка працівників індустрії розваг у Лос-Анджелесі (штат Каліфорнія) офіційно заявила, що у пістолеті, з якого стріляв актор, був бойовий патрон.

Згодом Болдвін прокоментував трагедію. Колега загиблої Гатчінс Сергій Свєтной у тому, що сталося, звинуватив недбальство персоналу та продюсерів, які економлять на досвідчених працівниках.

Українські Національні Новини

Новини Світу