za-pidtrymky-bronehrupy-z-12-odynyts-tekhniky-rosiiany-namahalysia-prosunutysia-u-bik-toretska

За підтримки бронегрупи з 12 одиниць техніки: росіяни намагалися просунутися у бік Торецька

 • 38053 переглядiв

російські окупанти намагалися прорвати оборону ЗСУ біля Торецька за підтримки 12 одиниць бронетехніки. Українські військові відбили атаку, знищивши 10 одиниць техніки та 68 окупантів.

Сьогодні російські окупанти за підтримки бронегрупи з 12 одиниць техніки намагалися прорвати позиції Сил оборони та просунутися у бік Торецька. Українські військові відбили ворожу атаку. Втрат позицій не допущено. Про це УНН повідомляє з присиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Сьогодні зранку противник здійснив масовану атаку в районі населених пунктів Північне та Залізне Донецької області. Зокрема, російські окупанти за підтримки бронегрупи з 12 одиниць техніки намагалися прорвати позиції Сил оборони України та просунутися у бік Торецька. Наші воїни вмілими та злагодженими діями відбили ворожу атаку. Втрат позицій не допущено

- йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що у  ході бою знищено 10 одиниць техніки та знешкоджено 68 російських окупантів, з них - 41 безповоротно.

Доповнення

Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк повідомляв, що  російські окупанти впритул підходять до околиць Покровська на Донеччині. Місто готується, розроблені плани оборони.

Головком доповів про напружені бої на Покровському та Торецькому напрямках16.08.24, 19:48

Популярні

Новини по темі

росіяни впритул підходять до околиць Покровська

 • 28611 переглядiв