za-pidtrimki-mkhp-gromadi-na-vinnichchini-oblashtuyut-tsentr-rozmischennya-dlya-vpo

За підтримки “МХП-Громаді” на Вінниччині облаштують центр розміщення для ВПО

 • 697652 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Благодійний фонд “МХП-Громаді” отримав грант на облаштування центру розміщення переселенців в Ладижинській громаді, що на Вінниччині. Про це повідомили у пресслужбі Фонду, передає УНН.

Деталі

Ладижинська громада власними силами відремонтувала приміщення для приготування їжі для переселенців, втім його необхідно було також облаштувати меблями, обладнанням та приладдям. За допомогою звернулися до “МХП-Громаді”, який подав заявку на грантовий конкурс.

Цитата

“Наша команда подала заявку на співфінансування в межах конкурсу грантових ініціатив від “Мережа 100 відсотків життя Рівне” та кампанії “Прямуємо Разом”. І ми виграли, друзі. Так народився проєкт “Запрошуємо жити новим життям в центрі розміщення ВПО в с. Заозерне та с. Василівка Вінницької області”. Ця перемога (а загальний бюджет проєкту становить 408 740 грн) не здатна вирішити проблему із забезпеченням комфортними умовами усіх українців. Але вона має нагадати кожній громаді: усе можливо, якщо діяти разом”, - йдеться у повідомленні Фонду.

Нагадаємо

За підтримки “МХП-Громаді” у школах на Черкащині оновили комп’ютери та парти.

Довідка

"МХП-Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Виробник та продавець чаїв Greenfield і TESS може бути причетним до росії

     • 1337540 переглядiв

    Що робити, якщо вимкнули світло: українцям дали поради

     • 689842 переглядiв

    У Волновасі "прилетіло" по готелю з кадирівцями – Андрющенко

     • 319131 переглядiв

    У Бердянську підірвали чергового колаборанта - Спротив

     • 185260 переглядiв

    В окупованому Криму вже поховали понад 190 військових рф

     • 201977 переглядiв

    "Залізні коні" на службі: Parimatch передав 17 авто для ЗСУ у жовтні

     • 224510 переглядiв