za-nelehalnu-torhivliu-tiutiunom-na-maizhe-2-mln-hrn-sudytymut-zhytelia-kyivskoi-oblasti

За нелегальну торгівлю тютюном на майже 2 млн грн судитимуть жителя Київської області

 • 24692 переглядiв

Мешканця Київщини судитимуть за торгівлю тютюновими виробами без марок акцизного податку на суму майже 2 млн грн.

За фактом незаконного обігу тютюнових виробів орієнтовною вартістю майже 2 млн грн судитимуть жителя Київщини. Про це передає УНН із посиланням на Бюро економічної безпеки України.

Деталі

До суду скеровано обвинувальний акт відповідно до фактів незаконної торгівлі тютюновими виробами. Слідством встановлено, що мешканець Київщини налагодив постачання тютюнових виробів без марок акцизного податку.

Детективи Бюро економічної безпеки провели обшуки та вилучили з незаконного обігу підакцизні товари орієнтовною вартістю майже 2 млн грн. Контрафактний товар, як вказує БЕБ, реалізовувався через пункти роздрібної торгівлі у місті Переяслав.

Організатору схеми повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Нагадаємо

Підприємець з Покровська спробував підкупити поліцейського за 4000 доларів після викриття контрафактного алкоголю.

Представники Асоціації "Укртютюн" зустрілись з керівництвом Бюро економічної безпеки України. Під час зустрічі обговорювались результати протидії тіньовому ринку підакцизних товарів, вдосконалення законодавства, що регламентує обіг тютюнової продукції, а також напрями співпраці між Бюро та легальними виробниками, повідомили в Асоціації.

Популярні

Новини по темі

Повітряні сили попередили про ракету на Харківщині

 • 20593 переглядiв