z-sukhovantazhu-v-azovskomu-mori-evakuyuyut-ukrayinskogo-moryaka

З суховантажу в Азовському морі евакуюють українського моряка

 • 14565 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. В окупованому Криму готується операція з евакуації з борту суховантажу українського моряка, який потребує медичної допомоги. Про це повідомляє УНН з посиланням на "Крим. Реалії".

Так, сигнал про допомогу надійшов з борту судна "Канопус", який перебуває в Азовському морі біля входу в Керченську протоку. Допомога знадобилася другому механіку судна, громадянину України, пише видання.

Зазначено, що судно перебувало в районі 453 якірної стоянки в Азовському морі, йому дали команду слідувати на 455 якірну стоянку, яка розташована в районі російського порту "Кавказ".

Нагадаємо, 21 січня в районі Керченської протоки виникла пожежа на танкерах "Маестро" і "Канді", що належать турецькій компанії. За попередніми даними, інцидент стався під час перевантаження палива з одного судна на інше. На борту "Канді" перебували 17 осіб, з них дев'ять - громадяни Туреччини, вісім - Індії. На борту "Маестро" перебували 15 осіб, у тому числі громадяни Туреччини та Індії. Врятувати вдалося 12 людей, знайдені тіла десяти, пошуки ще десяти моряків тривають.

25 січня в Росморрічфлот заявили, що пошукова операція в районі Керченської протоки в Чорному морі, де горять дві іноземні танкери, була завершена, шансів знайти зниклих моряків живими немає.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Оприлюднено порядок денний засідання Виконкому УЄФА

     • 8991 переглядiв

    Президент Молдови застряг у Москві через тумани

     • 7874 переглядiв

    Внаслідок морозу в США вмирають бездомні та студенти

     • 9463 переглядiв

    Приплив прямих іноземних інвестицій в Україну впав на 7,7%

     • 11264 переглядiв

    У столиці піймали викрадачів каналізаційних люків

     • 8762 переглядiв