ukenru
z-pochatku-roku-politsiya-viluchila-258-kg-narkotikiv

З початку року поліція вилучила 258 кг наркотиків

 • 12734 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. Протягом першого кварталу поточного року підрозділи Національної поліції України вилучили з незаконного обігу 258 кг наркотичних засобів і психотропних речовин. Про це повідомив заступник начальника Департаменту протидії наркозлочинності національної поліції України Юрій Буковський у відповіді на запит журналіста УНН.

За даними відомства, протягом І кварталу 2019 року з незаконного обігу вилучено майже 258 кг наркотиків і психотропів, серед них – 222 кг канабісу, 15,5 кг амфетамуні, 8,1 кг макової соломи, 7,4 кг опію, 2,9 кг метадону та інші.

При цьому в поліції додали, що протягом минулого року вилучили 4,3 т наркотиків – 4 т канабісу, близько 200 кг макової соломи, 28,3 кг амфетаміну, 23 кг опію, близько 12 кг метамфетаміну, 8 кг кокаїну, 5,8 кг метадону тощо.

Як уточнили у відомстві, вилучені наркотичні засоби і психотропні речовини зберігаються як речові докази в процесі досудового розслідування та судового провадження кримінальних проваджень і утилізуються відповідно до порядку знищення вилучених із незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні заблокували канал контрабанди наркотиків до Європи: вилучено понад 120 кг героїну

Українські Національні Новини

Кримінал та НП