vzhe-145-tys-liudei-zabronovano-cherez-portal-diia-mintsyfry

Вже 145 тис. людей заброньовано через портал Дія - Мінцифри

 • 15318 переглядiв

Через портал Дія вже заброньовано 145 тисяч працівників критично важливих підприємств. Сервісом скористалися близько 4 тисячі компаній, а 20% підприємств відмовляють у бронюванні своїх працівників.

Через портал Дія вже забронювали 145 тис. українців, які працюють на критично важливих підприємствах. Сервісом скористалися близько 4 тис. компаній. Про це розповіла заступниця директора департаменту з розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації Валерія Ткач в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

Питання бронювання було запущено 17 липня, тобто вже минуло три тижні із запуску цього сервісу. Станом на зараз маємо вже 145 тис. осіб, які забронювалися через електронне бронювання. Кількість компаній, які скористалися цим сервісом близько 4 тис.

- зазначила Ткач.

Вона зазначила, що близько 20% компаній відмовляють у бронюванні своїх працівників.

"Чому може бути відмовлено? Є три причини: перше - підприємство не є критично важливим; друга - це безпосередньо по співробітнику, що він не перебуває в трудових відносинах із цим підприємством; і третя причина - коли особи немає в реєстрі військовозобов’язаних", - додала Ткач.

Нагадаємо

Електронне бронювання на порталі Дія запрацювало з 17 липня.

Популярні

Новини по темі

Вже 145 тис. людей заброньовано через портал Дія - Мінцифри

 • 15318 переглядiв

За 4 дні ворог скинув на Сумщину 154 авіабомби

 • 38188 переглядiв

На Черкащині відбулася наймасовіша висадка півоній

 • 16537 переглядiв