vstanovleno-osoby-pskovskykh-desantnykiv-yaki-prychetni-do-vbyvstva-i-katuvan-u-kyivskii-oblasti

Встановлено особи псковських десантників, які причетні до вбивства і катувань у Київській області

 • 17199 переглядiв

Поліція встановила особи двох військових РФ, причетних до вбивства полковника СБУ та катування цивільного в Київській області. Підозрюваним із 76-ї десантно-штурмової дивізії загрожує довічне ув'язнення.

Правоохоронці повідомили про підозру двом військовим зс рф, які причетні до вбивства полковника СБУ та катування цивільного на Київщині.

Передає УНН із посиланням на пресслужбу Національної поліції України.

Деталі

У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактами порушення законів та звичаїв війни та посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, правоохоронці встановили особи й повідомили про підозру військовим зс росії.

Відповідно до повідомлення поліції, наразі слідчі встановили двох військових рф, які вбили помічника ректора академії СБУ та катували цивільного.

Довідка

Тіло силовика поліцейські виявили в одному з місць поховань цивільного населення Бучі, яке знаходилось в лісосмузі неподалік селища Ворзель.

Провівши низку слідчо-оперативних заходів та експертиз, поліцейські ідентифікували особи причетних: докази вказали на присутність в цій локації 175-го окремого розвідувального батальйону 76-ї гвардійської десантно-штурмової дивізії, яка базується у м. Псков.

Слідчі дії

Зазначається, що правоохоронці провели слідчі експерименти та впізнання з потерпілим, якого катували окупанти та який був очевидцем вбивства полковника СБУ.

Залучались підрозділи кінологічної та вибухотехнічної служби поліції Київщини, а також громадські формування Бучанської міськради та Бучанського району Київської області.

Наразі слідчі слідчого управління СБУ у м. Києві та Київській області, за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури, заочно повідомили фігурантам про підозру у вчиненні воєнних злочинів. За скоєне російським окупантам загрожує довічне ув’язнення.

Увірвався на територію домоволодіння, залякав і згвалтував жінку: ідентифіковано бойовика "днр"28.06.24, 16:45

Ігор Тележніков

Війна

    Популярні

    Новини по темі