ukenru
vru-udalosya-uniknuti-destabilizatsiyi-z-boku-rf-a-parubiy

ВРУ вдалося уникнути дестабілізації з боку РФ – А.Парубій

 • 10904 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Українському парламенту вдалося уникнути дестабілізації, на яку РФ витрачала великі кошти. Про це в інтерв’ю телеканалу "Рада" заявив Голова ВР Андрій Парубій, передає УНН.

"Вцілому сесія (Верховної Ради - ред.) на моє глибоке переконання пройшла успішно. Але, якщо підсумовувати загалом, з політичної точки зору, мені здається, головний ризик якого нам вдалося уникнути – це будь-яких спроб дестабілізації",- сказав А.Парубій.

За його словами РФ вкладала великі кошти, щоб дестабілізувати ситуацію в парламенті і в Україні вцілому.

Він також додав, що вважає ухвалення бюджету на поточний рік головним досягненням 5 сесії ВРУ.

"Прийняття бюджету відбувалося по всім нормам регламенту цього року – він був вчасно поданий, він був вчасно обговорений і ми по повній процедурі змогли пройти його обговорення",- заявив А.Парубій.

Спікер підкреслив, що ухвалення Закону України "Про державний бюджет України на 2017 рік" було найголовнішим рішенням 5 сесії 8 скликання ВРУ.

"Цією сесією було прийнято 106 законів в цілому, 60 за основу в першому читанні, ратифікацій було прийнято 16. І загалом дуже плідна і інтенсивна була сесія",- зазначив А.Парубій

Він нагадав, що парламент ухвалював рішення в сфері дерегуляції, ринку електроенергії, захисту української книги, квот українських пісень на радіо, реформи судової системи.

Як повідомляв УНН, сьогодні голова Верховної Ради Андрій Парубій оголосив про закриття п'ятої сесії парламенту.

Українські Національні Новини

Політика