voroh-prodovzhuie-trymaty-u-chornomu-mori-try-pidvodni-chovny-vms

Ворог продовжує тримати у Чорному морі три підводні човни - ВМС

 • 27303 переглядiв

ВМС України повідомляють про присутність трьох російських підводних човнів у Чорному морі. Вони несуть до 12 крилатих ракет "Калібр" і можуть становити загрозу.

росіяни продовжують утримувати у Чорному морі три підводні човни, які несуть крилаті ракети. Їхній загальний залп - до 12 "калібрів". Присутність підводних човнів схоже на навчання особового складу, але такі навчання періодично закінчуються практичним відстрілюванням, тому завжди слід очікувати небезпеки від цих одиниць. Про це розповів речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

Ситуація залишається незмінною. Там (у Чорному морі - ред.) зараз перебуває три підводні човни. Це більше схоже на навчання особового складу, але навчання особового складу періодично закінчуються практичним відстрілюванням. Завжди слід очікувати небезпеки від цих одиниць, і ми її очікуємо

- сказав Плетенчук.

Він зазначив, що в Азовському морі кораблі рф відсутні.

"Надводні кораблі так само залишаються у пунктах базування. Тобто вони звели присутність у морі до виходів за рахунок підводних човнів", - додав Плетенчук.

Доповнення

В Генштабі повідомляли, що в Чорному морі перебуває 3 ворожі кораблі, які є носіями крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 12 ракет.

Нагадаємо

Вчора Дмитро Плетенчук повідомляв, що ворог вперше вивів у море одночасно фактично всі наявні в Азово-Чорноморському регіоні підводні човни - носії крилатих ракет.

Популярні

Новини по темі