ukenru
volker-i-surkov-zrobili-zayavu-za-rezultatami-zustrichi-schodo-donbasu

Волкер і Сурков зробили заяву за результатами зустрічі щодо Донбасу

 • 29274 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. У США і Росії різне розуміння того, як досягти миру на Донбасі, але робота для досягнення цього буде тривати. Про це йдеться в опублікованій посольством США в Росії заяві за результатами зустрічі в Бєлграді напередодні спеціального представника державного департаменту США з питань України Курта Волкера і помічника президента РФ Владислава Суркова, передає УНН.

"Спеціальний представник США Волкер і представник президента Росії Сурков зустрілися в Бєлграді 13 листопада 2017 року. Це була їхня третя зустріч і була грунтовним обговоренням нинішнього дипломатичного стану справ щодо зусиль з припинення війни на Донбасі", - відзначили в диппредставництві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волкер передасть Суркову листи від сімей українських заручників

"Не дивно, що у Сполучених Штатів і Росії різні поняття про те, як прийти до миру, але ми будемо продовжувати працювати, щоб досягти цього. Завжди необхідно поєднання політичних заходів і заходів з безпеки в рамках мінських угод. Обидві сторони погодилися проаналізувати сьогоднішні переговори і подумати про подальші шляхи вирішення цієї проблеми", - йдеться в заяві.

Раніше в Кремлі заявили, що В.Сурков і К.Волкер обговорять тему місії ООН на Донбасі.

Українські Національні Новини

Політика