ukenru
vodiyiv-poperedili-pro-mokri-dorogi-i-zasnizheni-perevali

Водіїв попередили про мокрі дороги і засніжені перевали

 • 10812 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. На сьогоднішній ранок автодороги державного значення на більшості території України мокрі, місцями ожеледиця, на деяких перевалах - сніг. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Укравтодору.

"Станом на 6:00 23 січня невеликий сніг у більшості західних, північних, Вінницькій, Харківській та Луганській областях; сніг з дощем у Донецькій та Запорізькій; дощ на Дніпропетровщині. Покриття на дорогах державного значення у більшості областей мокре, місцями засніжене в Івано-Франківській області, місцями ожеледиця на Рівненщині", - повідомили дорожники.

На перевальних ділянках доріг, як вказано, - невеликий сніг, випало від 1 до 5 см. Стан покриття в основному мокрий, на Вишківському і Торунському перевалах місцями засніжене.

На дорогах державного значення виконуються роботи з обробки покриття протиожеледними матеріалами, додали дорожники.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 993 одиниці техніки та 1 339 робітників.

За добу на "гарячу лінію" Укравтодору надійшло 2 звернення від водіїв щодо зимового утримання доріг, по яких було вжито заходи оперативного реагування.

Нагадаємо, 23 січня в Україні від 9° морозу до 6° тепла.

Українські Національні Новини

Суспільство