viiska-rf-zavdaly-udariv-kabamy-na-kharkivshchyni-zahynula-zhinka

Війська рф завдали ударів КАБами на Харківщині: загинула жінка

 • 25974 переглядiв

Війська рф обстріляли Харківську область керованими авіабомбами та РСЗВ. Загинула 71-річна жінка, поранений чоловік.

Минулої доби ворог обстріляв КАБами та РСЗВ Харківщину, внаслідок чого загинула жінка та поранений чоловік. Також ворог провів 9 штурмів та відбулось три боєзіткнення. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов, пише УНН.

Деталі

28 липня, 05:40, село Богуславка, Ізюмський район. В результаті атаки керованими авіабомбами була пошкоджена одна сільськогосподарська база.

22:30, Чугуївський район, Малинівська територіальна громада, смт Малинівка. Внаслідок обстрілу частково знищено виробничу будівлю.

17:10, село Москалівка, Чугуївський район. Атака керованими авіабомбами призвела до пошкодження чотирьох будинків, господарчих споруд та автомобіля. В результаті атаки загинула 71-річна жінка.

17:25, Куп'янський район, село Кругляківка. Обстріл з реактивних систем залпового вогню зруйнував приватний будинок, внаслідок чого 54-річний чоловік отримав важкі поранення.

На Харківському напрямку відбулися дев'ять бойових зіткнень, ворог вів наступальні (штурмові) дії, особливо в районах населених пунктів Глибоке, Тихе та Вовчанськ.На Куп’янському напрямку протягом доби сталося три бойові зіткнення. Оборонні сили успішно відбили атаки ворога в районі Синьківки,

- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

За уточненою інформацією, вчора противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах два ракетних удари із застосуванням двох ракет, а також 74 авіаудари, зокрема скинув 101 КАБ. Крім цього, здійснив 4883 обстріли, з них 129 - із реактивних систем залпового вогню. Про це йдеться у звіті Генштабу ЗСУ.

Популярні

Новини по темі

Українські сили збили ракету Х-59 та 7 дронів "Shahed"

 • 39291 переглядiв

За добу окупанти втратили 1180 військових та 13 танків

 • 57430 переглядiв