vidvorennya-diplomativ-ssha-podyakuvali-ukrayini-za-solidarnist

Видворення дипломатів: США подякували Україні за солідарність

 • 13293 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Посл Сполучених штатів Америки в Україні Марі Йованович подякувала українській стороні за її солідарну реакцію з провідними демократичними країнами світу щодо видворення російських дипломатів у відповідь на агресивні дії Росії у світі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Глави держави, передає УНН.

Як повідомили у прес-службі, Глава Адміністрації Президента України Ігор Райнін провів зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом Сполучених штатів Америки в Україні Марі Йованович.

"Посол США подякувала українській стороні за її солідарну реакцію з провідними демократичними країнами світу щодо видворення російських дипломатів у відповідь на агресивні дії Росії у світі", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі відзначили, що сторони обговорили шляхи подальшої взаємодії з просування реформ в Україні, а також актуальні питання співробітництва в рамках міжнародних організацій.

Нагадаємо, 26 березня Президент України Петро Порошенко заявив, що у відповідь на отруєння у Великій Британії екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля Україна ухвалила рішення про видворення зі своєї території 13 російських дипломатів

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Фіскали роз'яснили, як отримати податкову знижку на навчання

     • 11933 переглядiв

    Суд у справі Рубана допитав свідка на закритому засіданні

     • 11331 переглядiв

    П'ять країн приєднаються до бойкоту ЧС-2018

     • 23356 переглядiв