vidannya-the-sun-opublikuvalo-video-izrayilskogo-aviaudaru

Видання The Sun опублікувало відео ізраїльського авіаудару в будівлю телекомпанії

 • 10441 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. З території сектора Газа з 12 листопада по Ізраїлю були випущені сотні ракет. Обстріли почалися в ніч на понеділок і тривали до вівторка. Видання The Sun опублікувало момент ракетного обстрілу телекомпанії “Аль-акса”, повідомляє УНН.

Ізраїлем в цілому були атаковані близько 70 цілей - склади зі зброєю, командні пункти ХАМАС і «Ісламського джихаду» і точки запуску ракет. Крім цього, була атакована штаб-квартира телекомпанії «Аль-акса». В атаках брали участь літаки, вертольоти і танки ізраїльської армії. Червоний хрест повідомив про загибель трьох палестинців і «деяку кількість» постраждалих.

Нагадуємо, палестинські військові в секторі Гази заявили, що готові укласти перемир’я з Ізраїлем за посередництва Єгипту, якщо Тель-Авів прийме аналогічне рішення.

Як передає газета The Jerusalem Post, після цієї заяви кабінет міністрів Ізраїлю з питань зовнішньої політики і безпеки провів нараду, за підсумками якої чиновники доручили Армії оборони Ізраїлю (IDF) продовжувати операцію в секторі Гази. При цьому джерела видання уточнюють, що щонайменше чотири ізраїльських міністра виступили проти перемир’я, включаючи главу Міноборони Авігдора Лібермана.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Іран збільшує свої запаси урану – МАГАТЕ

     • 102902 переглядiв

    На Сумщині пролунало 89 вибухів

     • 104036 переглядiв

    Байден вшанував загиблих солдатів США на День пам'яті

     • 103620 переглядiв

    Новини по темі

    Пожежа на півночі Каліфорнії знищила понад 7 тисяч будинків

     • 10174 переглядiв

    Меттіс: НАТО є головною силою для оборони Євросоюзу

     • 7575 переглядiв