ukenru
vid-vorozhikh-obstriliv-i-vibukhiv-na-mirnomu-mitingu-v-energodari-4-poranenikh-energoatom

Від ворожих обстрілів і вибухів на мирному мітингу в Енергодарі 4 поранених - Енергоатом

 • 100443 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Внаслідок влаштованих російськими окупантами вибухів та обстрілів на мирному мітингу за Україну в Енергодарі Запорізької області щонайменше четверо людей поранено, повідомили в НАЕК "Енергоатом" у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Відомо про чотирьох поранених внаслідок серії вибухів та обстрілів, влаштованих русскімі мраzzями сьогодні в Енергодарі", - повідомили в Енергоатомі.

Деталі

Зазначається, що місцеві медики роблять все від них залежне у скрутних умовах майже повної відсутності ліків і матеріалів і намагаються врятувати їм життя та здоров’я.

"Деяких постраждалих сьогодні відпустять додому після необхідних процедур", - вказали у НАЕК.

Раніше

2 квітня Енергоатом оприлюднив відео і поширив повідомлення, що "сьогодні зранку мешканці міста зібралися на мирний мітинг на підтримку України. Вони співали гімн і розмовляли між собою. За цим спостерігали русскофашистські окупанти. Коли енергодарці почали розходитися, під’їхали автозаки, у які загарбники почали пакувати місцевих. За кілька хвилин місто здригнулося від звуків вибухів та масованих обстрілів. Нажахані енергодарці почали тікати у різні сторони. Спрацювали сирени автівок навіть у віддалених від місця вибуху вулицях".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП