vid-udaru-odna-z-avtivok-perekynulasia-na-kharkivshchyni-u-dtp-postrazhdaly-batko-z-3-richnoiu-donkoiu

Від удару одна з автівок перекинулася: на Харківщині у ДТП постраждали батько з 3-річною донькою

 • 10449 переглядiв

На перехресті в Лозовій сталася аварія, один автомобіль перекинувся. 35-річний чоловік та його 3-річна донька госпіталізовані з травмами середньої тяжкості. Поліція відкрила кримінальне провадження.

У Лозовій на Харківщині на перехресті сталося зіткнення двох автомобілів, один від удару перекинувся на дах, постраждали чоловік з 3-річною донькою, повідомили у ГУНП в області, пише УНН.

Деталі

6 серпня о 15:00 до поліції надійшла інформація про те, що на перехресті вулиць Соборної та Михайла Грушевського у місті Лозова сталось зіткнення транспортних засобів. Від удару відбулось перекидання одного з легковиків.

"35-річного чоловіка та його трирічну доньку госпіталізували до харківської лікарні. Їх стан здоров’я медики оцінюють як середньої тяжкості", - ідеться у повідомленні поліції у Telegram.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

На Львівщині зіткнулися фургон і легковик: четверо травмованих07.08.24, 13:59

Популярні

Новини по темі

Папа Франциск вчергове закликав молитися за Україну

 • 24402 переглядiв