ukenru
vibukh-vschent-zruynuvav-budinok-na-kharkivschini

Вибух вщент зруйнував будинок на Харківщині

 • 14500 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. В одному з житлових будинків у Харківській області стався вибух побутового газу, після чого розгорілася пожежа. Внаслідок цього людина потрапила до лікарні. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС у Харківській області.

"6 листопада о 5:24 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в селищі Нова Водолага на вул. Перемоги, 18 в одноповерховому житловому будинку на 3-х господарів стався вибух побутового газу з подальшим загорянням в будинку", – йдеться в повідомленні.

З'ясувалося, що вибух стався в одній з квартир, внаслідок чого пошкоджено частину будинку: стіни та дах двох інших квартир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щонайменше 10 людей постраждали в Денвері в результаті вибуху газу в житловому будинку

"Також на час прибуття бійців ДСНС вогнем був охоплений диван на площі 1 кв.м. О 5:46 рятувальники локалізували пожежу, о 5:48 – ліквідували", – зазначили у ДСНС.

Внаслідок вибуху постраждав чоловік – брат власниці квартири, в якій стався вибух. Постраждалого госпіталізували. Усі обставини події з'ясовуються.

Нагадаємо, у приватному будинку на Закарпатті стався потужний вибух, від чого будівля була зруйнована вщент. У результаті постраждав чоловік, який орендував помешкання.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП