vereschuk-poroshenko-maye-zakhischati-sebe-v-sudi-a-ne-khovatis-za-lyudmi-na-vulitsi

Верещук: Порошенко має захищати себе в суді, а не ховатись за людьми на вулиці

 • 18459 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Віце-прем’єр-міністр — міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук розкритикувала вуличні акції на підтримку п’ятого президента України Петра Порошенка. Про це вона заявила в ефірі телеканалу "Свобода слова на ICTV", передає УНН.

Вона нагадала, що за часів Порошенко кримінальне провадження було відкрите проти третього президента Віктора Ющенка. Останній діяв виключно у правовому полі - найняв адвокатів і гідно захищався.

Цитата

"Порошенко є заможною людиною. У нього задекларовано півтори тонни готівки, у нього купа адвокатів. Що заважає йому, як людині, гідній свого статусу, спокійно прийти до суду і захищатися?

А не влаштовувати кардебалети на вулиці, ховаючись за людьми, які йому вірять і думають, що в такий спосіб захищають демократію", - сказала Верещук.

Контекст

Після повернення Порошенка з-за кордону в аеропорту "Жуляни", куди той прилетів, пройшов мітинг на його підтримку. Також на підтримку Порошенка пройшов мітинг під Печерським судом, де йому обирали запобіжний захід.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Я в Казахстані: Назарбаєв уперше виступив із заявою

     • 20012 переглядiв

    Синоптики дали морозний прогноз на завтра

     • 15354 переглядiв