verbuvala-zhinok-dlya-seksualnoyi-ekspluatatsiyi-za-kordonom-lvivyantsi-povidomleno-pro-pidozru

Вербувала жінок для сексуальної експлуатації за кордоном: львів’янці повідомлено про підозру

 • 235297 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Правоохоронці викрили 35-річну жительку Львова, яка вербувала жінок для сексуальної експлуатації за кордоном. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, пише УНН.

Деталі 

За даними слідства, львів’янка, діючи у змові з особою, що перебуває у м. Амстердам Королівства Нідерланди, підшуковувала привабливих жінок, які перебували в уразливому стані через збіг тяжких особистих, сімейних або інших обставин.  

Підозрювана пропонувала жінкам «працевлаштування» у м. Амстердам Королівства Нідерланди з метою сексуальної експлуатації, з умовою сплати їй 40 відсотків з отриманих коштів.  

У ході проведення слідчих та оперативних заходів зловмисницю викрили під час спроби переправити через кордон 32-річну українку. 

Наразі затриманій особі повідомлено про підозру за фактом торгівлі людьми за ч. 2 ст. 149 КК України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міжнародний день проти сексуальної експлуатації та торгівлі жінками і дітьми: чому українські жінки та діти опинилися у зоні ризику

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Гроссі призначили на другий термін гендиректором МАГАТЕ

     • 196599 переглядiв

    На Черкащині працює ППО - ОВА

     • 1128011 переглядiв

    Впродовж доби відбулось 17 бойових зіткнень - Генштаб

     • 162775 переглядiв