velika-voda-na-kiyivschini-zsu-sporudili-pontonnu-perepravu-v-ivankovi

Велика вода на Київщині: ЗСУ спорудили понтонну переправу в Іванкові

 • 753646 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. На Київщині інженерні підрозділи Збройних Сил України спорудили в Іванкові понтонну перправу замість підтопленої паводками тимчасової, яку встановили через руйнування дамби. Наразі тривають роботи з обладнання зручних під’їздів до неї, повидомив Генеральний штаб ЗСУ в Facebook, пише УНН.

Деталі

Через руйнування дамби місцевого ставка в Іванкові підтоплена тимчасова переправа. За словами Командувача Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергя Наєва, на даний час інженерними підрозділами ЗС України, спільно з органами місцевої влади, оперативно наведено понтонну переправу. Тривають роботи з обладнання зручних під’їздів до неї. Підпорядковані угрупуванню військ підрозділи у разі необхідності здатні в стислі терміни виконати завдання щодо підвищення мобільності військ та своєчасно забезпечити переміщення особового складу, боєприпасів і військової техніки.

Цитата

"Незважаючи на природні перешкоди, в підрозділах Угруповання військ, що боронять Північний напрямок, є достатньо сил та засобів для їх подолання у найкоротші терміни. Слід зазначити, що природні катаклізми не є перешкодою для виконання військовими поставлених завдань на прикордонні Київщини", - зазначив генерал-лейтенант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителів Погребів на Київщині евакуювано через підтоплення, ситуація не критична - коментар ДСНС

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Sega придбає виробника Angry Birds Rovio за 770 млн доларів

     • 654764 переглядiв

    Латвія заборонила в'їзд до країни ще 10 громадянам росії

     • 730830 переглядiв

    Створена штучним інтелектом пісня Drake and The Weeknd стала вірусною

     • 1578178 переглядiв