velika-simka-prisvyatit-spetsialne-zasidannya-situatsiyi-v-ukrayini

"Велика сімка" присвятить спеціальне засідання ситуації в Україні

 • 13863 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін у канадському Торонто візьме участь у спеціальному засіданні ("outreach session"), присвяченому ситуації в Україні, у рамках зустрічі Глав зовнішньополітичних відомств країн Великої Сімки. Про це йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті МЗС, передає УНН.

"Участь Міністра закордонних справ України у заході сприятиме належному відображенню "українського питання" у дискусіях та підсумкових документах G7 у 2018 році", - йдеться в повідомленні.

У МЗС підкреслили, що Україна зацікавлена в продовженні сталої підтримки державами Великої Сімки, зокрема у питаннях протидії триваючій російській агресії, поваги до суверенітету та територіальної цілісності нашої держави, деокупації Криму, протидії пропаганді та гібридним загрозам, проблематики енергетичної безпеки, санкцій проти РФ, підтримки реформ в Україні.

Як повідомляв УНН, 20 квітня Міністр закордонних справ України павло Клімкін вирушив до Торонто, де відбудеться зустріч “Великої сімки” на рівні голів МЗС.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Розмір субсидій українців у березні зменшився на 62%

     • 12513 переглядiв

    На Каліфорнію і Юту напали гігантські перекотиполе

     • 70746 переглядiв

    Волохатого носорога та галицького мамонта показали у Львові

     • 10327 переглядiв

    За два місяці оборот роздрібної торгівлі зріс на 7,6%

     • 10103 переглядiв

    Рівень заторів перед вихідними досяг 8 балів

     • 11652 переглядiв